MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do miski wbij żółtka, dodaj cukier, wanilię i mleko....
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 4

Do miski wbij żółtka, dodaj cukier, wanilię i mleko. Wymieszaj. Rozpuść także masło w garnuszku i odstaw na chwilę, by wystygło na tyle, aby nie poparzyć rąk.

Zobacz również

Przegląd prasy z Giżycka w czerwcu

NOWE
Przegląd prasy z Giżycka w czerwcu

Przegląd czerwca w Śremie

NOWE
Przegląd czerwca w Śremie

Polecamy

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny